Мед Атлант

Відома американська художниця продала три свої картини на підтримку батальйонів Прикарпаття

Американська художниця-сюрреалістка продала три картини на підтримку батальйонів Прикарпаття.

Маб Грейвз, відома американська художниця, що малює у стилі популярного сюрреалізму, створила серію із трьох картин про Україну під час війни та продала їх цифрові версії за 20 000 доларів.

Маб намалювала три картини, які символізують українок – молоду дівчину, в очах якої видно відблиск вибуху; матір, яка тримає двох маленьких дітей і залишається сміливою попри бурю; бабусю з гордою поставою у полі соняхів із прапором України в руках. Художниця перевела роботи у цифровий формат і розмістила їх на своїй сторінці на платформі Etsy. Усі картини за кілька днів стали бестселерами.

Якщо чесно, я сподівалася, що вдасться зібрати кілька тисяч доларів. І була дуже вражена, коли на сторінку пішов шалений потік відвідувачів. Усього за кілька днів я змогла переказати $20 тис. Також додатково я змогла переказати кошти на медичні аптечки та на гуманітарну допомогу Україні від волонтерів Корпусу миру, – каже Маб і додає, – Це і наша війна, і тільки разом ми можемо допомогти її зупинити, – пише художниця.

Кошти з продажу вона перерахувала Координаційному центру #SaveUkraineNow, який підтримує батальйони з Прикарпаття на передовій.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...