Мед Атлант

«Домовитись» не вийшло: на Прикарпатті затримали чоловіка, який хотів дати хабар поліцейському. ФОТО

Прикарпатець, виступаючи фігурантом у кримінальному провадженні, намагався домовитись із співробітником поліції Рогатинщини.
Щоб справа не дійшла до суду, правопорушник вирішив підкупити правоохоронця. Фігуранта затримано в процесуальному порядку та розпочато кримінальне провадження.
3 червня слідчі Рогатинського відділення поліції спільно зі співробітниками Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, під процесуальним керівництвом Івано-Франківської окружної прокуратури, затримали 28-річного мешканця Рогатинської територіальної громади, який намагався підкупити поліцейського.
Встановлено, що відносно затриманого було раніше розпочато кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю. Саме через це чоловік прийшов в поліцію і звернувся до начальника слідства. Аби справа не дійшла до суду, прикарпатець вирішив «домовитись», а саме у службовому кабінеті надав неправомірну вигоду у розмірі 5 тисяч гривень.
Правоохоронець про корупційну пропозицію одразу ж повідомив своє керівництво та працівників внутрішньої безпеки Нацполіції.
Зловмисника слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.
Наразі слідчі дії тривають.
Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...