Мед Атлант

Франківка робить людям перманент, щоб вони завжди почували себе красивими

Франківська майстриня перманенту Надія Остапенко в індустрії краси вже понад 14 років. Починалося все зі звичайного хобі, яке переросло в роботу справжнього майстра.  

Починалось все з нігтьового сервісу. Проте близько семи років тому жінка відкрила для себе мистецтво перманентного макіяжу – спосіб робити людей постійно красивими.

В нігтях за ці роки я вивчила абсолютно все. Зараз сама проводжу курси, навчаю нових майстрів. Проте проводжу тільки індивідуальні навчання, щоб студенти могли здобути справжні практичні навички, які стануть в нагоді в роботі. Близько семи років тому я почала цікавитись перманентним макіяжем. Пройшла чимало різних курсів і, навіть зараз, не перестаю вчитися, бо цього вимагає спеціальність. Тут не можна стояти на місці, потрібно вивчати нові техніки, пігменти, колористику, різні типи шкіри та їхню сумісність з різними типами перманенту, – каже майстриня.

Пані Надія пригадує, що хоч і не любила вчитися у школі, але за спеціальністю, яка запала їй в душу, вона не втомлюється дізнаватися щось нове.

Роблю брови, губи, міжвійки. Стараюся робити все дуже натурально, щоб підкреслити унікальність жінок, не зіпсувати їхню природну красу, бо кожна людина гарна по своєму. Це потрібно розуміти та вміти виділити, щоб не зіпсувати загальну картину. Взагалі перманент – це мега зручно. У вас на обличчі постійно готовий макіяж. Ви прокидаєтесь вже по суті нафарбовані, підкреслені ваші особливі риси, ви вільно можете йти в душ чи кудись поплавати й залишаєтесь такими, як ви є, – додає майстриня.

У перманенті є різні техніки нанесення. Переважно жінка адаптує їх до типу шкіри клієнта, щоб все виглядало максимально природно та гармонійно. З віковими типами шкіри працювати дещо важче, проте за роки практики майстрині вдалося максимально виточити в роботі й цей процес.

В нас в салоні також є програма для онкохворих – ми їх обслуговуємо безкоштовно. Переважно вони звертаються до нас за процедурою перманенту, оскільки під час лікування втрачається волосся, але завжди хочеться залишатися красивими. Проте, особисто від себе, раджу врахувати один нюанс – процедуру краще робити після проходження курсу лікування, щоб пігмент часом не змінив колір на шкірі.

Близько трьох років тому восени пані Надія вирішила відкрити свій салон краси в Івано-Франківську на вулиці Симоненка, 24 Б. В той момент від неї відвернулися всі, було дуже важко, проте це була її мрія, яку вона нарешті наважилася втілити у життя. Додаткових проблем завдав коронавірус.

Було важко. Проте вже зараз в нас в салоні працює вже вісім майстрів, які роблять все: від перманенту та масажу, до стрижок та нігтів. В нас дуже круто роблять ламінування та нарощення війок, колорування волосся, кератин, ботокс. Дівчатка роблять чудесні макіяжі. Популярною є пресотерапія та медовий масаж для корекції фігури. Ми ретельно підбираємо персонал, важко знайти хороших та відповідальних майстрів. Проте ми стараємось, щоб догодити кожному клієнту.

Жінка додає, що дуже любить свою роботу. Маючи трьох синів вона ніколи не сиділа в декреті. Завжди боялася залишити роботу, бо відчувала, що це справа її життя та душі. Вона відчуває, що її місія – робити людей красивими.

Коли записуються на манікюр та педикюр і після процедури кажуть, що от клас, нарешті стало легше. Або коли людина зі сльозами дивиться на себе в дзеркало і тішиться, що нарешті в неї є брови. Ці подяки, це дійсно моя цінність. Я вважаю, що кожна людина має чимсь займатися, а особливо знайти собі справу до душі.

Майстриня додає, що в них в салоні роблять все, щоб жінки почувалися завжди на висоті. Щоб кожен міг зранку просто умитися, нанести гарний крем і одразу піти підкорювати світ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...