Мед Атлант

Медики вкотре закликали прикарпатців вакцинуватися від COVID-19

Сьогодні громадська організація «Захід Шанс» спільно з Державною установою «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» організували «круглий стіл» з питань проведення в області вакцинальної кампанії.

Участь у зібранні взяли представники партнерських організацій, залучені для сприяння вакцинації населення Івано-Франківщини.

Обговорили ситуацію із захворюваністю на COVID-19 в області та стан вакцинальної кампанії. Окрему увагу звернуто на проведенні інформаційно-комунікаційної кампанії, пов’язаної із загальною вакцинацією населення, комунікаційні виклики в ході кампанії вакцинації, впровадженні карантинних обмежень та можливості тестування жителів краю.

«Маємо на меті сформувати партнерські відносини та залучити відповідні організації та індивідуальних осіб до проведення комунікації щодо необхідності вакцинації», наголосив генеральний директор ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерство охорони здоров’я України» Руслан Савчук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...