Мед Атлант

ЗСУ звільнили понад 1500 населених пунктів у п’яти областях України

Як повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, на території Донецької, Луганської, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей триває відновлення роботи органів державної влади.

“Де ворога вигнали, — тривають заходи з деокупації. Вже деокуповано 1 534 населених пункти. На території Донецької, Луганської, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей триває відновлення роботи органів державної влади. Станом на сьогодні, на деокупованих територіях, організовано обласними військовими адміністрацій 1 445 гуманітарних штабів”, — розповів Тимошенко на брифінгу.

Він також додав, що вже понад 500 населених пунктів розміновано, Національна поліція відновила свою роботу у 1 200 населених пунктах, а органи місцевого самоврядування запрацювали у 1 508 населених пунктах.

За даними ОП, на деокупованих територіях відновили роботу 933 медичних заклади. Заклади освіти відновили роботу у 981 населеному пункті. Послуги соціального захисту громадяни отримують у понад 1 000 населених пунктах. Фінансовими послугами забезпечено 922 населені пункти.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...