Мед Атлант

Без батька залишились троє дітей: сім’ї загиблого бійця вручили медаль «За заслуги перед Прикарпаттям». ФОТО

Вчора, 20 листопада голова обласної державної адміністрації відвідала родину загиблого на Донеччині військовослужбовця Мирослава Бойка.

Боєць служив в окремому батальйоні 102 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України Івано-Франківської області. Отримав смертельне поранення під час артилерійського обстрілу російськими терористами. Бійцю було 36 років. У нього залишилися батьки, дружина Уляна та троє дітей: донечка Діана, сини Денис та Дем’ян.

Матері загиблого Світлана Онищук вручила медаль «За заслуги перед Прикарпаттям».

«Ніщо не допоможе пережити цей страшний біль втрати і загоїти рани через загибель сина. Тому головне наше завдання – піклуватися про родини наших захисників та завжди пам’ятати про їхній неоціненний внесок у майбутнє нашої країни», – зазначила очільниця Прикарпаття.

Для родини керівниця області привезла побутову техніку і хімію, продукти харчування, канцтовари. А батьки Романа Гурика завітали від імені сім’ї Героя Небесної Сотні і теж з подарунком – ноутбуком для діток.

Принагідно всі разом відвідали могилу полеглого захисника, помолилися за упокій його душі.

«Всі сім’ї захисників сьогодні під нашою надійною опікою. Зробимо все від нас можливе і неможливе, щоб забезпечити їх усім необхідним, щоб хоча б якоюсь маленькою частиною применшити біль утрати дорогої людини», – резюмувала Світлана Онищук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...