Мед Атлант

Знання, що рятують життя: у Надвірній відкрили клас безпеки. ФОТО

Сьогодні, 17 січня, у Надвірнянському військово-спортивному ліцеї відбулося відкриття Класу безпеки

Участь у заході взяли керівництво ГУ ДСНС України в області, представники навчального закладу та поліцейські.
У даному ліцеї навчається 320 ліцеїстів, які зможуть у новоствореному класі отримувати знання, що рятують життя, адже даний клас створено так, щоб можна було отримати знання з мінної безпеки, пожежної безпеки, а також вивчити та відпрацювати на спеціальному манекені правила надання першої домедичної допомоги. Окремо також є зона безпеки дорожнього руху обладнана світлофором де ліцеїсти зможуть вивчати правила дорожнього руху. Також даний клас обладнано спеціальними навчальними стендами.
Пізніше відбувся відкритий урок у Класі безпеки для ліцеїстів восьмого класу. Діти з захопленням слухали рятувальників та поліцейських, приміряли захисний одяг та обладнання, переглядали повчальні відео створені “UNICEF Ukraine” і ДСНС, а вкінці спробували попрацювати спеціальним гідравлічним інструментом, який використовують рятувальники під час ліквідації наслідків ДТП. Багато хлопців після закінчення заходу зізналися, що в майбутньому мріють стати рятувальниками.
Створення та функціонування даного Класу безпеки сприятиме систематичній підготовці ліцеїстів з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...