Мед Атлант

Польща передала Україні перші танки Leopard

Речник польського уряду Пйотр Мюллер повідомив, що перші бойові танки Leopard 2 із 12 обіцяних країною вже прибули в Україну.

Про це він написав у Twitter.

«Перші Leopard з Польщі прибули до наших сусідів з України. Сьогоднішній візит прем’єра має поміркований характер для безпеки України і Європи. Одночасно ми реалізовуємо наступні постачання і замовлення для польської армії. Дбаємо про безпеку Польщі», — зазначив він.

Також про доставлення танків повідомив міністр оборони Польщі Маріуша Блащак під час засідання Ради національної безпеки, скликане польським президентом Анджеєм Дудою, цитує місцеве видання wydarzenia.

Нагадаємо, що в Україну у річницю початку повномасштабного російського вторгнення прибув прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький. Він уже зустрівся із прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем та президентом Володимиром Зеленським. За Пізніше польський прем’єр, ймовірно, відвідає засідання Верховної Ради. Було відомо, що Моравецький вирушив до Києва з посланням підтримки та інформацією після візиту президента США Джо Байдена до Варшави.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...