Мед Атлант

Для медиків перинатального центру провели дні духовної віднови

Впродовж 28-29 березня відбулися дні духовної віднови для медиків Івано-Франківського обласного перинатального центру. Реколекції провів преп. о. Йосафат Бойко, ВС, настоятель храму свв. Кирила і Методія, що у с. Крихівці, поруч з Івано-Франківськом.

Дні віднови духа відбулися з нагоди Дня подяки Богові за дар життя, який Церква відзначає в день Благовіщення, повідомляє Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

«Готуючись до Дня подяки Богові за дар життя, який є проголошений Синодом Єпископів УГКЦ і який припадає на 7 квітня — день Благовіщення Пресвятої Діви Марії, ми робимо те, що в наших силах — проповідуємо про цінність життя і про важливість захищати життя від зачаття і до природньої смерті», — зазначає о. Йосафат Бойко на своїй фейсбук-сторінці.

Спільно з християнським рухом «За життя» м. Івано-Франківська організатори заходу запланували провести міні-реколекції в перинатальних центрах міста Івано-Франківська та області.

«Дякуємо Богові за ці чудові два дні, коли ми мали можливість зустрітися з понад сотнею медичних працівників цього чудового закладу під керівництвом пана Юрія Павлушинського, який є генеральним директором перинатального центру», — висловлює вдячність проповідник.

У перший день працівники медзакладу спільно із отцем Йосафатом роздумували над цінністю життя кожної людини і про святий обов’язок боротися за життя і не допускати абортів. Протягом другого дня роздумували над питанням спасіння людської душі і над тим, що для цього необхідно знати:

— знати, в що вірити (молитва «Вірую»);
— знати, що робити (Десять Божих Заповідей);
— знати, чого бажати (Молитва «Отче Наш»);

«Молимося за дар життя і захищаємо кожне життя, яке є зачате і має право на появу на світ. Найкращий аргумент «ЗА ЖИТТЯ» — це наше особисте життя», — зазначає реколектант.

Відтак організатори реколекцій інформують, що 6 квітня о 12:00 відбудеться подячний молебень за дар життя, який проходитиме у храмі свв. Кирила і Методія, Крихівці, вул. Вербова, 32.

А у свято Благовіщення, 7 квітня, о 14:00 відбудеться молитовне стояння перед пологовим будинком по вул. Чорновола, м. Івано-Франківськ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...