Мед Атлант

Underhill Resort & Spa Hotel – місце сили у передгір’ї Карпат

Атмосферна локація 

Новий готельно-ресторанний комплекс розташований у мальовничому селі Підгір‘я Івано-Франківського району, на відстані усього 20 км від обласного центру. Тут панує спокій, відсутність міського гамору та створені комфортні умови для затишного відпочинку чи щоденного дозвілля з сім’єю, друзями, коханою людиною або колегами. Доглянута територія, наповнена зеленню, чисте повітря та приголомшливі краєвиди довкола – це ідеальне місце для того, щоб провести тут вихідні, відпустку чи просто на кілька годин зануритися в атмосферу гармонії та тиші.

Стильний сучасний готель

Underhill Resort & Spa Hotel – це 28 номерів, дизайн кожного із яких продуманий буквально до дрібниць. Світлий та затишний простір вдало доповнює зручне умеблювання. У кожному метрі відчувається особлива естетика. А її поєднання із якістю та функціональністю усіх елементів інтер’єру дозволило створити тут унікальне відчуття затишку і комфорту.

Смак Галіції

Кажуть, про кухню не варто говорити, її треба куштувати. І саме вона додає особливого шарму відпочинковому комплексу. У кожну страву, яку готують у ресторані, тут вкладають не лише любов, але й галицьку ідентичність. Адже в основі концепції меню – історичні вподобання, культурна неповторність та особливі кулінарні традиції саме цього регіону. Унікальна суміш української, польської зі смаковими відтінками австрійської, угорської та єврейської кухонь не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів. 

Оптимальне поєднання відпочинку й оздоровлення 

Відчуття цілковитого релаксу, відновлення та задоволення можна отримати у спа-зоні з двома саунами – римською та фінською, джакузі, які дозволять швидко забути про втому, холодній купелі, що бадьорить, чи у кімнаті відпочинку. А якщо забракне активностей – до ваших послуг тренажерний зал з усім необхідним для підтримки форми та якісних тренувань. 

Досконалість у деталях 

Взимку сюди варто приїхати, аби насолодитися справжньою карпатською казкою, а влітку – позасмагати та поплавати у басейні просто неба. Чи поринути у яскравий світ унікального Парку історії Землі, вхід до якого для гостей готельно-ресторанного комплексу безкоштовний. Відмінні розваги, винятковий бездоганний сервіс та особливий сучасний підхід – усе це про Underhill Resort & Spa Hotel. 

Underhill Resort & Spa Hotel: Ваша подорож у світ ідеального відпочинку розпочинається тут!

Чекаємо за адресою: село Підгір‘я, вулиця Фермерська, 2. Тел. (067)  550 60 55.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...