Мед Атлант

У Франківську “Молода Просвіта” відкрила простір для активістів і організацій

В Івано-Франківську діє громадський простір для організацій та активістів, які готові об’єднуватися і спільно працювати над розв’язанням проблем, спричинених війною, а також над відбудовою регіонів загалом.

Відкрила його Івано-Франківська обласна організація “Молода Просвіта”.

“Було чимало викликів, щоб облаштувати простір належним чином, але вже бачимо, що робота зроблена недаремно. Ми часто отримуємо запити від наших колег, які перемістилися. Дехто досі немає сталого місця для ведення роботи”, – зазначила керівниця організації “Молода Просвіта” Євгенія Бардяк.

Вдалося створити простір за підтримки донорських організацій, зокрема, данських партнерів Project: Help Ukraine NOW, які сприяли вмеблюванню двох кімнат. Допомогли також і з генератором, потужність якого 6,5 ват. 

Користуватися приміщенням можуть всі охочі активісти на безоплатній основі.

” Ми вже напрацювали правила з громадським простором і також у нас буде опублікована реєстраційна анкета, щоб люди змогли попередньо подавати заявки. Важливо те, що тут також можна проводити спільні заходи”, – Євгенія Бардяк.

Одна кімната створена для постійних організацій, а друга – для людей, які подаватимуть заявки. Остання вміщає від 6 до 12 людей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...