Мед Атлант

Прикарпатські поліцейські вилучили заборонені наркотичні речовини у двох калушан

Калуські поліцейські у мешканців краю вилучили заборонені наркотичні речовини.
Речовини, що за попередніми даними містять наркотичні засоби, поліцейські виявляли під час санкціонованих обшуків в оселях жителів Калуша – повідомляє поліція Калущини.
11 серпня калуські правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 33 – річного жителя Калуша. У результаті виявили рослини коноплі, які останній вирощував на балконі житла, пакунок з підготовленою до вживання наркотичною речовиною та пристрої для викурювання.
А у помешканні 34 – річного місцевого жителя в ході санкціонованого обшуку вилучили пакетик з порошкоподібною речовиною, ззовні схожу на наркотичну речовину. Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження.
Попередня правова кваліфікація подій – ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України, ч. 1 ст. 310 (Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель ) та ч.2 ст. 309 (Незаконне виробництво та зберігання наркотичного засобу без мети збуту особою, що раніше вчинила злочин) КК України.
У кожному з випадків триває з’ясування походження вилучених речовин та перевірка фігурантів на причетність до розповсюдження наркотиків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...