Мед Атлант

У Франківську проведуть благодійний забіг у вишиванках на День Незалежності

24 серпня в Івано-Франківську відбудеться благодійний забіг Вишиванка IF RUN на підтримку прикарпатських військових. 

Дорослі бігуни змагатимуться на дистанціях 3 та 9 км, діти — на дистанціях 50, 100 та 200 метрів. Окрім цього, учасники зможуть спробувати сили у скандинавській ході на дистанції 3 км – повідомляють “RUNSTYLE”.

«Це п’ятий забіг Вишиванка IF RUN, який ми проводимо на День Незалежності. Уже вдруге усі зібрані кошти ми перерахуємо на Координаційний центр #SaveUkraineNow(SUN). Наша ціль — 150 тисяч гривень на придбання дронів для прикарпатських підрозділів, — розповідає організаторка та відома бігунка Неля Непорадна. — Це чудовий спосіб підтримати наші традиції та  допомогти військовим».

Цього року усі учасники отримають стартовий номер, медаль фінішера та солодкі подарунки від партнерів — морозиво від City Cafe 0342, яблучні чіпси Newton’s та енергетичні батончики від Бренду Бандерівський. Учасникам платних дистанцій подарують тематичні футболки-вишиванки.

Також перед стартом батьки зможуть придбати футболки-вишиванки для діток.

Маршрут Вишиванка IF RUN проходитиме навколо міського озера. Спортсмени стартуватимуть від станції прокату човнів.

Ціна участі у дистанціях до 19.08 — 700 грн, опісля — 750 грн. За словами організаторів усі дитячі забіги будуть безплатними. Зареєструватися на участь у вишиваному забігу та дізнатися деталі можна за посиланням.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...