Мед Атлант

Рятувальники відшукали заблукалу жінку поблизу міста Калуш

Рятувальники відшукали заблукалу жінку поблизу міста Калуш.
25 вересня о 15:40 до Служби порятунку поступило повідомлення від жительки міста Калуш, про те, що вона під час збирання грибів в лісовому масиві поблизу урочище Залісся, міста Калуш втратила орієнтування та заблукала, тому потребує допомоги рятувальників, – ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.
Для надання допомоги було направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення міста Івано-Франківськ, які знайшли заблукалу громадянку 1947 року народження. Вони супроводили жінку до працівників національної поліції у задовільному стані.
Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до походів в ліс. Перед тим як вирушити до лісу потрібно вивчити карту місцевості, або краще вирушути з тим, хто добре знає місцевість, також важливо подбати про повний заряд мобільного телефону. Не вдягайте до лісу непримітний сіро-зелений або чорний одяг, віддайте перевагу яскравим кольорам, так заблукалого легше помітити під час пошуку. Чудово, якщо на одязі будуть смужки, що відбивають світло.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...