Мед Атлант

Міський голова Франківська провів інспекцію міста

Ранкова інспекція сьогодні розпочалась з Вовчинецької. Перевіряли ретельно, тому доручень профільним керівникам теж немало.
Про це інформує міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.
Доручення:
Комфортний дім має прибрати алейку на Вовчинецькій, 198 біля входу в садок. Також мають залатати дашок на Вовчинецькій, 194 б, 1 підїзд. Також поправити бруківку, що просіла на Миколайчука, 17
Автотранспортне підприємство має вивезти негабаритне сміття навпроти Вовчинецької, 198б. Контролювати має Муніципальна інспекція.
Михайло Смушак має зобовʼязати електриків переставити плитку, де відновлювали розкопки на Симоненка, поруч з ліцеєм #10 і Симоненка, 17в, а також проконтролювати, щоб виправили бруківку на стоянці на Симоненка, 13. А ще Михайло Смушак має проконтролювати, щоб зробили частину тротуару на Миколайчука, навпроти Арсену. Також намалювати розмітку пішохідний перехід перед ліцеєм №10
Муніципальна інспекція має забезпечити, щоб прибирали та покосили біля педіатричного відділення №4. Також мають зобов’язати аптеку на вул. Стуса, 13 покосити прилеглу територію.
Департамент Благоустрою має покласти лавочки та урни на алеї на Стуса, в районі ліцею #10.
Водоекотехпром мають розв’язувати проблему на Стуса, поруч з ліцеєм #10 стоїть вода біля бордюру.
Управління транспорту мають покласти зупинку на Миколайчука навпроти Арсену. А також на Вовчинецькій біля костелу поприбирати зупинку, та тримати на контролі встановлення тут нової зупинки.
Муніципальна дорожня компанія має поправити криві знаки по Вовчинецькій, та на цій вулиці залатати ями.
Департамент освіти має проконтролювати, щоб прибрали територію біля клубу «Оріон»
“Доручення, як завжди, триматиму на контролі особисто”, – йдеться у дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...