Мед Атлант

Міський голова Франківська отримав нового заступника

На сесії Івано-Франківської міської ради 20 жовтня депутати проголосували за призначення нового заступника міського голови. Ним став Святослав Никорович.

Його призначили замість Петра Шкутяка, який після демобілізації із ЗСУ написав заяву на звільнення з посади.

«Я 14 місяців перебував на службі, і багато з цього часу в зоні бойових дій. Відповідно ці події не можуть не вплинути на особисте життя. Дуже важко пояснювати, однак після таких подій адаптація повернення назад займає багато часу. Я пробував повернутися на роботу після мого звільнення в запас і зрозумів, що мені ще рано і тяжко. Тому звернувся з заявою до міського голови з тим, щоби звільнитися з займаної посади», – виступив із трибуни заступник міського голови Петро Шкутяк.

З трибуни Петро Шкутяк подякував міському голові за достойні політичні рішення. Згадав, як після останніх виборів, під час яких він був головним опонентом Руслана Марцінківа, програвши йому, отримав неочікувану пропозицію – посаду його заступника. Зараз Петро Шкутяк змушений піти. Кандидатом на вакантну посаду міський голова називає 32-річного Святослава Никоровича.

«Тут багато чого було сказано те, що я хотів розказати з мікрофона. Це за індустріальний парк, звичайно. Це треба зробити і довести цю справу до логічного кінця. І це сфера діяльності саме цього департаменту. Друге – якщо на виконкомі я займався тим, що пробував повернути в Україну деякі картини видатної художниці. Третє – це Міжнародне партнерство, якого, мені здається, недостатньо, а в цих умовах його треба наростити і зокрема шукати міста-побратими по всьому світі. По всіх материках. І зараз є такі можливості», – представив себе кандидат на посади заступника міського голови Святослав Никорович.

За кандидатуру Святослава Никоровича депутати проголосували майже одноголосно.

Довідка.

 Святослав Никорович народився 1990-11-23 року в селі Підгір’я Богородчанського району Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, викладач. Никорович депутат Богородчанської селищної ради й член виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на громадських засадах. Раніше був депутатом обласної ради від партії “Самопоміч”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...