Мед Атлант

Калуська «Гарда» поступилася «Blago-Юності»

Протистояння «Гарди» та «Blago-Юності» були і є завжди запеклими, адже обидві команди завжди боряться за найвищі нагороди чемпіонату.

Команди від самого початку задали швидкий темп поєдинку. Проте вже на першій хвилині матчу після неоднозначного моменту Остап Ілюк отримав необовʼязкову жовту картку, – про це повідомляє ФК “Гарда” Калуш.

Атакувальні дії калушан привели до забитого мʼяча вже на 13 хвилині матчу. Орест Мельник дальнім ударом вразив ворота господарів, вивівши Гарду вперед.  Однак перевага калушан тривала до середини першого тайму, коли на 35 хвилині Ігор Поручинський зрівняв рахунок у матчі. За нічийного рахунку команди пішли на перерву.

Другий тайм обіцяв бути досить гарячим. В перші 15 хвилин другого тайму, наша команда залишилася в меншості, другу жовту отримав Роман Гудак, який матчем раніше вивів команду в 1/4 Кубка області.

Команди обмінювалися гострими атаками, проте як виявилося пізніше результативнішими вони були саме у Blago-Юності.

На 73 хвилині матчу Святослав Лаврук вивів «Благо-Юність» вперед. Власне це був єдиний забитий мʼяч у другому таймі, що встановив остаточний рахунок у матчі.

«Дякуємо команді за гру у першому колі та готуємося до наступних матчів» — ідеться в повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...