Мед Атлант

В Івано-Франківській області розміщено понад 400 кнопок «Термінового виклику поліції»

На сьогодні в Івано-Франківській області розміщено близько 424 кнопок «Термінового виклику поліції», з них 256 по місту Івано-Франківськ.
Про це розповів начальник Управління поліції охорони в Івано-Франківській області полковник поліції Михайло Чорнописький.
“Ми щоденно намагаємось збільшити кількість «термінових кнопок», щоб зробити наше місто безпечним та й область в цілому.”
Основними перевагами кнопки «Термінового виклику поліції є:
— Швидкість виклику. Якщо викликати поліцію телефоном, то необхідно спочатку взяти телефон, набрати номер, після чого розповісти оператору про те, що трапилося і назвати адресу, де все відбувається. Це займає дуже багато часу, особливо за умови, що рахунок може йти на секунди. «Тривожна кнопка» дозволяє викликати наряд реагування поліції охорони набагато швидше.
— Простота у використанні. Для того, щоб викликати наряд реагування поліції охорони, потрібно всього лише натиснути на кнопку і при цьому не треба ні набирати номер, ні повідомляти про подію в деталях.
— Швидке реагування. При надходженні сигналу на пульт централізованого спостереження, до місця, звідки він був отриманий, відразу ж вирушають поліціянти охорони.
— Постійний моніторинг. Контрольна панель і кнопка постійно знаходяться в робочому стані, у режимі очікування — і вдень, і вночі.
— Простота експлуатації. Кнопка не заважає і не привертає увагу, але завжди знаходиться в робочому стані.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...