Мед Атлант

За зберігання зброї та крадіжку прикарпатця засудили до 3,5 років позбавлення волі

За незаконне зберігання зброї та крадіжку поєднану з проникненням у житло – 3 роки 6 місяців позбавлення волі.

Калуський міськрайонний суд виніс вирок 31-річному уродженцю Калуша. Чоловік вже був судимий, йдеться на сторінці суду.

Встановили, що обвинувачений вчинив незаконне придбання та зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів, без передбаченого законом дозволу, та вчинив таємне викрадення чужого майна, поєднаному з проникненням у житло, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні за ч. 1 ст. 263 КК України визнав повністю, зазначивши що пістолет та набої знайшов під час ранкової пробіжки, а щодо обвинувачення у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України свою вину не визнав та пояснив, що у той день коли сталася крадіжка він перебував удома, та вважає, що під час проведення обшуку працівник поліції підкинув йому в помешкання срібний хрестик.

Також поліцейські знайшли у квартирі дротики та профіля, які скинули в один пакет та відправили на експертизу, вважає, що ці речі не є відмичками. Рації, які знайшли в його помешканні, він використовував на рибальстві та під час збирання грибів у лісі.

Згідно ч.1 ст. 70 КК України, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначили покарання – 3 роки 6 місяців позбавлення волі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...