Мед Атлант

У 2024 у бюджеті заклали 240 млн грн на будівництво моста на Пасічну

У 2024 році у бюджеті Івано-Франківської громади заклали 240 млн грн на будівництво моста на Пасічну.

За відповідне рішення на сесії проголосували 32 депутати міськради, повідомляє Суспільне.

“Міст буде, будемо старатися. Багато що залежить від ситуації на фронтах, багато залежить, чи будуть фінансуватися капітальні видатки. Але навіть зараз, у зимовий період, ведуться роботи із розв’язки. Ми працюємо, заклали гроші, надіємося, що все буде гаразд”, — сказав міський голова Руслан Марцінків.

На запитання чи завершать будівництво у 2024 році, він відповів:

“Не хочу бути голослівним. Залежить від підрядників, від виробників металу. У нас метал виплавляла “Азовсталь”. “Азовсталь” не працює. Працював Миколаївський суднобудівний завод. Вони переїхали у Дніпро. Багато є речей. Але ми не зупиняємося, працюємо”, — говорить міський голова.

Перша заступниця міського голови Вікторія Сусаніна під час виступу на сесії повідомила, що заплановане фінансування скерують не лише на добудову переправи, а й на всю прилеглу до нього інфраструктуру.

“240 млн грн — це не тільки на добудову моста. Це — комплекс усієї інфраструктури, що стосується його. Звичайно, що зараз казати про конкретні терміни добудови моста ми можемо, але щоб не бути багатослівними… Якраз начальник управління капітального будівництва перебуває в Києві, домовляється за метал. Щоб його отримати, треба стати в так звану чергу. Після того, як ми матимемо інформацію, я доповім міському голові, й ми оприлюднимо дату. Ці гроші передбачені для того, щоб не зупиняти роботи. Бо якщо такий великий об’єкт зупинити, його потім дуже важко запустити знову”, — каже Вікторія Сусаніна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...