Мед Атлант

У Франківську чемпіонам, призерам і тренерам вручили грошові сертифікати. ФОТО

46 спортсменів та тренерів Прикарпаття, які вибороли призові місця на змаганнях міжнародного рівня, отримали грошові сертифікати.

Вручення відбулося сьогодні в обласній державній адміністрації.

Двоє спортсменів, Ганна Шевчук та Євген Марусяк, які брали участь в Олімпійських іграх, отримають кошти на покращення матеріально-побутових умов.

Майстер спорту з легкої атлетики Ганна Шевчук отримала два сертифікати на 50 000 та 750 000 гривень. Спортсменка каже, що така допомога їй знадобиться для того, аби в майбутньому купити квартиру, бо в неї немає власного житла.

Ганна входить до складу збірної команди України з легкої атлетики та була учасницею XXXII літніх Олімпійських ігор у Японії. Спортсменка увійшла у тридцятку кращих зі спортивної ходьби на Олімпіаді у Токіо.

“Для мене це були щасливі моменти і я завдячую своєму першому тренеру, який привів мене до Олімпійських ігор. Зараз готуємося до наступних ігор та надіємося, що отримаємо туди путівку. Наразі я стою в рейтингу і впевнена, що все вийде”.

Спорт – це флагман держави, і його всіляко потрібно підтримувати, в тому числі фінансово, впевнений начальник Управління спорту та молодіжної політики ОДА Орест Оклієвич.

“Я взагалі мрію, аби після завершення війни бюджет на спорт розширили і такі сертифікати вручали щоквартально, бо спорт дорогий. А в кінці року отримували б сертифікати за річний успіх. Надіюсь, що колись так буде”, – додає Орест Оклієвич.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...