Мед Атлант

У Павлівці попрощалися із загиблим воїном Сергієм Калиновським. ФОТО

У понеділок, 6 травня, в селі Павлівка провели в останню путь воїна Сергія Калиновського, який загинув у зоні бойових дій.

Люди “живим ланцюгом” на колінах аж до воріт батьківської хати зустрічали свого Героя, повідомляють у пресслужбі Ямницької територіальної громади.

 

 

Сотні мешканців громади під звуки військового оркестру проводжали траурний кортеж із домовиною бійця до його останнього місця спочинку. Попрощатися з Героєм прийшли керівництво та депутати громади, духовенство, побратими, друзі, знайомі, освітяни, медики, учні, односельчани та небайдужі жителі.

 

Народився Калиновський Сергій Миколайович 16 квітня 1996 р. у с. Павлівка. Навчався у Майданській та Павлівській школах. Здобувши середню освіту, опанував професію кухаря в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму. По завершенні навчання працював у кінно-спортивному клубі, згодом – на пекарні та у сфері торгівлі.

Герой пішов захищати рідну землю від окупанта у жовтні 2023 р. за призовом по мобілізації. Сергій служив на передовій солдатом, був водієм кулеметного відділення однієї з військових частин. 1 травня 2024 р. серце нашого земляка зупинилося внаслідок ворожого обстрілу військових формувань рф під час виконання бойового завдання у Харківській області.

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...