Мед Атлант

ЗСУ уразили командний пункт з’єднання окупантів у Севастополі

російські окупанти заявили про атаку на тимчасово окупований Крим. Вони стверджують, що у Севастополі є постраждалий та пошкодження. Також місцеві жителі кажуть про ураження військової частини рф поряд з Євпаторією. Удари прокоментували Збройні сили України.

Про це повідомили російське Міноборони та ставленик рф у Севастополі Михайло Развожаєв.

російське відомство стверджує, що півострів намагалися атакувати за допомогою авіаційних керованих ракет. В ударі звинуватили Україну.

За словами окупантів, російські засоби протиповітряної оборони збили десять ракет.

У Севастополі кажуть, що на одній з вулиць міста уламок влучив у будинок. Попередньо відомо про одного постраждалого.

Також уламки впали й в інших районах окупованого міста, зокрема поблизу Пісочної бухти. Развожаєв заявив, що удар був «наймасовішим за останній час».

Також місцевий Telegram-канал «Крымский ветер» стверджує, що вибухи також лунали у Євпаторії.

За даними ресурсу, удару зазнала військова частина ППО поряд із селом Уютне Євпаторійського району. Туди нібито їхали «швидкі».

На атаку прокоментував командувач Повітряних Сил Микола Олещук. Він оприлюднив скриншот із інформацією про ураження військової частини рф.

«Привіт окупантам у Криму! […] Пілотам Повітряних сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу», — наголосив командувач.

Близько 15:00 4 січня українські війська уразили командний пункт з’єднання окупантів у Севастополі, повідомив СтратКом ЗСУ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...