Мед Атлант

Поліція Франківщини посилить службу після побиття жінки у Космачі

Поліцейські Івано-Франківської області нестимуть посилений варіант служби у громадах області через конфлікт у селі Космач. Під час сутичок там побили жінок і дитину, яких запідозрили у співпраці з ТЦК.

Про це повідомив Андрій Яцків, начальник сектору комунікації Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області в етері «Радіо Свобода».

«Поліція буде нести посилений варіант служби на таких ділянках, де це можливо, у таких громадах, і буде працювати з людьми, і також із громадами, щоб не допускати надалі таких випадків», — сказав Яцків.

Поліціянти встановили, що всі учасники зібрання, які перекривали дорогу є місцевими жителями. Наразі слідчі допитують людей, які перекривали дорогу. Далі будуть ухвалювати рішення, кого притягати до відповідальності.

«Це було стихійне зібрання людей, які перекрили цю ділянку дороги та не пропускали людей, і перевіряли, за їхніми словами, пасажирів і водіїв, які могли мати відношення до ТЦК чи інших структур. До поліції заявок [на проведення зібрання] не надходило», — сказав Яцків.

Він зазначив, що стан постраждалих не змінився: лікарі діагностували у дівчинки забій м’яких тканин носа, а у її 24-річної матері — ймовірну закриту черепно-мозкову травму.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...