Мед Атлант

“Я повністю підтримую спорудження каплички на міському озері”, – Марцінків.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підтримав спорудження каплички на міському озері.

Ми християни, – більшість в цьому місті! В часи, коли наша церква УГКЦ, як і УАПЦ та інші церкви, переслідувалась десятиліттями, а священників знищували фізично – наша віра вистояла! На окупованій території українська церква заборонена, а священники УГКЦ з Бердянська перебувають в полоні! А що у Франківську?, – зазначив мер міста.
Франківськ став місцем, куди переїхало понад 40000 переселенців. За його словами від роботи влади, церкви та інших інституцій залежить чи ми залишимося християнським та українським містом.
Тому я повністю підтримую спорудження каплички на міському озері, де наша команда зробила його місцем відпочинку тисяч франківців і гостей міста. Церква буде з відкритою територією. Кожен зможе прийти: звернутись до Бога, помолитись за Україну, за наших Захисників! Ми повинні мати тверду віру у Перемогу, в Українську Церкву! Тепер від нас залежить яке це місто буде: Христа чи Диявола! Українське чи москомовне! І саме в цей час закликаю до максимальної підтримки роботи українських церков заради України!, – додав мер.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...