Мед Атлант

Прикарпатець, який зберігав дитячу порнографію, відбувся умовним терміном

Богородчанський районний суд виніс вирок уродженцю села Іваниківки Богородчанського району, який зберігав на комп’ютері файли з дитячою порнографією.

У січні 2024 року прикарпатець завантажив з інтернету більше сотні графічних файлів з дитячою порнографією, передає Галичина.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 301-1КК України, як умисне одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем, її зберігання без мети збуту та без мети розповсюдження.

Між прокурором Богородчанського відділу Івано-Франківської окружної прокуратури та обвинуваченим за участю його захисника досягнута угода про визнання винуватості, відповідно до вимог ст.472 КПК України.

Відповідно до умов угоди, обвинувачений повністю та беззастережно визнав під час досудового розслідування свою винуватість у вчиненому діянні та зобов’язався беззастережно визнати обвинувачення в обсязі обвинувачення у судовому провадженні.

Суд затвердив угоду.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 301-1КК України та призначити йому узгоджене сторонами покарання у виді 1 (одного) року обмеження волі. Відповідно до ст. ст. 75, 76 КК України, звільнив його від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 1 (одного) року іспитового строку не вчинить нового кримінального правопорушення, поклавши на нього обов`язки: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання; не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги, вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...