Мед Атлант

Державні місця для студентів приватного університету

Університет Короля Данила від часу заснування зарекомендував себе як заклад, що надає високоякісні послуги в освітній сфері та сприяє розвитку студентської спільноти.

Освітні програми, що відповідають чинним стандартам та актуальним вимогам, сучасні технології, належне матеріально-технічне забезпечення та дотримання постулатів академічної доброчесності дають змогу університетові відігравати ключову роль у формуванні покоління лідерів, професіоналів та патріотів своєї держави.

Крім того, керівництво Університету Короля Данила переконане, що якісна освіта повинна бути доступною для кожної обдарованої молодої людини. Завдяки унікальним умовам навчання студенти можуть навчатися на популярних та престижних спеціальностях на грантовій основі чи державній формі навчання.

Можливістю навчатися за держзамовленням в Університеті Короля Данила скористалася студентка першого курсу спеціальності 035 Філологія Катерина Гостєва:

«Я склала ЗНО на доволі високі бали та змогла відповідно претендувати на державне місце. Обираючи університет, розглядала Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та Університет Короля Данила. Проте умови навчання в УКД мені сподобалися значно більше. Для себе обрала філологію, оскільки мене завжди цікавили мови, вирішила вивчати їх поглиблено».

Катерина зауважує, що в УКД їй до вподоби сам процес навчання, викладачі та різноманітні фахово-орієнтовані заходи, що проводяться у форматі воркшопів, тренінгів, зустрічей. Крім того, студенти спеціальностей 242 Туризм і рекреація та 035 Філологія мають можливість спілкуватися з native speakers. Це відбувається регулярно, тому є можливість систематично вправлятися в знанні мов.

Після завершення університету Катерина Гостєва планує перекладати художню літературу або ж викладати англійську мову.

«Книги мене надихають. Тому в майбутньому мрію маю стосунок до художньої літератури. Зараз багато читаю, і мені як філологові цікаве завперш мистецтво перекладу. Читаючи, спостерігаю за тонкощами значення окремих слів, специфікою формування речень та мовною грою автора. Мене захоплює, як автори вміло та коротко висловлюють свою думку, – ділиться своїми планами студентка.

Також поза університетськими парами дівчина викладає англійську знайомим. Така практика, безумовно, корисна, адже дозволяє тренувати набуті педагогічні навички та фахові знання, тому розглядаю варіант особистісного розвитку і в цій сфері.

«Заклади вищої освіти України зараз в очікуванні затвердження змін до закону про державну форму навчання. Яким чином і коли відбудеться трансформація бюджетів в університетах, поки не відомо. Проте Університет Короля Данила ще задовго до реформ пропонував і продовжує пропонувати альтернативу державній формі – це грантові програми, які реалізовуються в межах діяльності Фонду імені отця Івана Луцького. Так, усі амбітні, мотивовані та здібні молоді люди мають можливість навчатися безкоштовно, здобувши частковий або повний грант на навчання в УКД», – розповідає про освітні можливості закладу ректор УКД Мирослав Луцький.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...