Мед Атлант

Жителька околиці Івано-Франківська знайшла предмети, схожі на гранати. ФОТО

Мешканка Крихівців повідомила до поліції про небезпечну знахідку, виявлену під час прибирання території біля садової ділянки.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи Івано-Франківського відділу поліції та інспектори вибухотехнічної служби Прикарпатської поліції, які виявили біля огорожі будинку заявниці полімерну ємкість з накривкою, в якій знаходились предмети зовні схожі на гранати типу РГО та Ф1 і запали до них. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУНП Івано-Франківської області.

В ході огляду місця події інспекторами вибухотехнічної служби вилучено 4 об’єкти: два корпуси від ручної гранати та два запали до них, які направлено на експертне дослідження.

Відомості про цю подію внесено до ЄРДР за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Правоохоронці звертаються до прикарпатців не забувати про заходи безпеки при поводженні з невідомими предметами, які можуть бути вибухонебезпечними, не торкатися їх, а відразу повідомити до поліції.

 

Читайте також: В Івано-Франківську відважний злочинець обікрав відділок поліції

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...