Мед Атлант

Місто має бути чистим, – Віталій Бурко на засіданні виконавчого комітету

Сьогодні, 6 квітня, в залі засідань МВК відбувається чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Виконавчий комітет розглянув питання порядку денного “Про звіт комунального підприємства “Муніципальна дорожня компанія” за 2016 рік та затвердження плану розвитку на 2017 рік”.

На це питання доповів директор КП “Муніципальна дорожня компанія” Віталій Бурко, передає МІСТО.

Він зазначив, що мета питання – місто має бути чистим, та повідомив, що Департамент комунальної політики та благоустрою у 2016 році придбав 8 автомобільних одиниць. На 2017 рік заплановано такі заходи:

  • влаштувати вагомий контроль великогабаритного транспорту;
  • провести паспортизування кожної вулиці;
  • закупити спецтехніку для ремонту доріг;
  • придбати ще різні автомобільні одиниці для ремонту та прибирання доріг.

“Взагалі ваші працівники не дуже вміють працювати з прибиранням доріг. Треба виходити з ситуації, яка є і робити краще, на багато краще. І однозначно треба докуповувати техніку”, – звернувся Руслан Марцінків до Віталія Бурко.

Бурко сказав, що треба залучати більше людей і зазначив, що зараз прибиральник при відсутності порушень при виконанні норми, у місяць може отримати 6 тисяч гривень, але, якщо забрати податки, то виходить близько 4500 гривень.

Ми працюємо, стараємось, вже почали ремонтувати виїзд на Галич, а з понеділка почнемо ремонтувати виїзд на Калуш“, – зауважив Віталій Бурко.

Читайте також: Бла-бла-бла-бла, – Олег Гончарук на колегії Івано-Франківської облдержадміністрації до першого заступника департаменту фінансів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...