Мед Атлант

Гройсман планує відвідати Івано-Франківщину у травні-червні

Сьогодні, 19 квітня, на зустрічі  із представниками засобів масової інформації голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук, розповів що Володимир Гройсман планує відвідати Івано-Франківщину.

Голова Івано-Франківської ОДА повідомив, що Прем’єр-Міністр України Володимир Гройсман повинен приїхати із робочим візитом на Прикарпаття в кінці травня – на початку червня, пише МІСТО.

Зокрема політик відвідає “Карпатнафтохім”.

“Запуск у роботу цього підприємства є надзвичайно важливим. По-перше, ми будемо мати суттєве надходження до місцевого бюджету і, по-друге, відновляться робочі місця”, – зазначив Гончарук.

До слова, на офіційній сторінці у мережі Фейсбук Прем’єр-Міністр України пише, що у квітні розпочнеться підготовка до будівництва одного з найбільших логістичних парків в Західній Україні Sigma Park Yarychiv площею 25 гектарів. Ймовірно, саме тоді Гройсман приїде на Прикарпаття.

“Впевнений, що створення таких індустріальних парків дасть нам можливість здійснити економічний прорив. І сподіваюсь на підтримку з боку народних депутатів відповідного законодавства про індустріальні і технологічні парки, яке дозволить цей розвиток активніше стимулювати,” – зазначив Володимир Гройсман.

Читайте також: Олег Гончарук готовий самостійно поїхати туди, де буде в області сміття

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...