Мед Атлант

У 21 столітті ми дожились до води по розкладу, – Руслан Марцінків

Сьогодні, 27 квітня, в залі засідань МВК відбувається чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Перед початком засідання міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків привітав та вручив грамоти та квіти баскетболісткам БК “Франківськ”, які нещодавно стали чемпіонами України.

Виконавчий комітет розглянув питання порядку денного “Про виконання плану розвитку державного міського підприємства “Івано-Франківськтеплокомуненерго” за 2016 рік та план розвитку на 2017 рік”, передає МІСТО.

На це питання доповів Василь Рущак – директор ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго”. Він повідомив, що на початку 2016 року підприємство уклало 299 договорів на забезпечення тепловою енергією. А вкінці  2016 року кількість укладених договорів склало 314.

Також зазначив, що у звязку зі зростанням тарифів рівень розрахунку населення впав. Відтак, Руслан Марцінків зауважив, що існуюючий тариф є непідйомним для населення.

Менше платити треба, всі наші люди мають вкладати менше грошей. У 21 столітті ми дожились до води по розкладу. Треба продумати якусь програму, бо ми не виживемо. Думаю, це питання коштуватиме 1,5 – 2 млн. грн.“, – наголосив Руслан Марцінків.

Читайте також: Святкування Дня міста Івано-Франківська обійдеться бюджету майже в мільйон гривень 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...