Мед Атлант

“Це одна з найдорожчих і найвиплаканіших вистав, але воно того варте”, – франківців запрошують на прем’єру спектаклю “Вона – Земля”

Сьогогодні, 11 травня,  відбулася прес-конференція з приводу прем’єри вистави.

Притча “Вона – Земля” за новелами українського письменника Василя Стефаника є копродукцією Івано-Франківського академічного музично-драматичного театру імені Івана Франка та Львівського муніципального театрального та художньо-дослідницького центру “Слово і Голос”.

“Мені цікаво рухатись до театру, який не придуманий штучно, а береться з життя», – розповів директор драмтеатру Ростислав Держипільський.

Лауреат Національної премії України імени Тараса Шевченка Наталія Половинка додає, що новела “Земля” не втратила своєї актуальності і сьогодні:

“Стефаник пише з іншого часу, проте виговорює той спалах духу, який ми переживаємо. Це вибух часу, в якому ми перебуваємо.  Дана вистава – це провокація до мислення”. 
Водночас виконавець головної чоловічої ролі заслужений артист України Олег Цьона розповідає, що для нього гра у виставі “Земля” – це приємна авантюра:
“Адже можна щось швидко і класно робити за короткий час, хоча я виріс в театрі, де ми роками працюєм над виставою. В неділю – це ще не результат, на цю виставу можна ходити кожен раз і кожного разу ви по-іншому бачитимите її”. 
Прем’єра драми “Вона – Земля” відбудеться 14 травня о 18:00 в Івано-Франківському академічному музично-драматичному театрі імені Івана Франка з нагоди Дня метері і дня народження Василя Стефаника.

Драма "Вона – Земля". ПРЕМ'ЄРА!!! 14 травня о 18:00.

ПРЕМ'ЄРА!!! 14 травня о 18:00 Драма "Вона – Земля" за новелами Василя Стефаника.

Posted by Івано-Франківський обласний музично-драматичний театр ім. І.Франка on 2017 m. gegužės 10 d.

Читайте також: Франківці взяли участь в особливому паломництві до Люрду за участю хворих, осіб на інвалідних візках. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...