Мед Атлант

Біометричний бум: “жива” черга у ЦНАПі знову призвела до конфлікту. ВІДЕОСЮЖЕТ

Сьогодні, 25 травня, в  Центрі надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська під час  отримання талонів на оформлення біометричного паспорта виникла бійка.

Конфлікт виник з приводу “живої” черги. Як розповіли громадяни, ведуться списки, щоб отримати талон до поточної черги на паспорт, і на кому з людей закінчується черга, той стає першим наступного дня.

Проте, незважаючи на це, сьогодні певні люди, які не були в списках і нічого про “живу” чергу не знали, прийшли до ЦНАПу в 5 ранку, щоб бути першими. Згодом біля входу в Центр надання послуг виник ажіотаж: почались скандали, сварки, які переросли у бійку.

Працівники ЦНАПу викликали поліцію, щоб зберегти громадський порядок та вирішити конфлікт.

МІСТО пропонує переглянути відеосюжет з місця подій.

Нагадаємо, що 17 травня,  в Європарламенті відбулася урочиста церемонія підписання законодавчого акта, яким буде запроваджений безвізовий режим для громадян України.

Згідно з документом, Україна видалена зі списку країн, громадяни якої зобов’язані мати візу для перетину кордону, та відповідно внесена до списку тих країн, на громадян яких ця вимога не поширюється.

Рішення про введення безвізового режиму між ЄС та Україною набуде чинності через 20 днів після оприлюднення – 11 червня.

Читайте також: У франківському ЦНАПі відновили прийом громадян на видачу закордонних паспортів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...