Мед Атлант

На Прикарпатті знайдено тіло дівчини, ймовірно, студентки з Болгарії

Сьогодні, 12 червня, на Рогатинщині, виявлено труп жінки.

Про це МІСТУ вдалося з’ясувати з власних джерел. В інформації йдеться, що у Львівському напрямку знайдено тіло дівчини – на Рогатинщині. Ймовірно, це розшукувана студентка з Болгарії Дішлі Еля Зія.

У поліції факт виявленого тіла підтвердили. На місці працюють правоохоронці. Наразі невстановлено хто ця дівчина. Проводиться огляд місця події і тіла. Особу поліціянти встановлюють.

Щодо того чи була смерть насильницька чи ні – також невідомо.

Деталі уже згодом на МІСТІ.

Щодо розшуку, нагадаємо, франківські поліцейські тиждень розшукують студентку медичного університету Дішлі Еля Зію. 24-річна студентка з Болгарії тимчасово проживає в Івано-Франківську, будучи студенткою 4-го курсу стоматологічного факультету ІФНМУ. Вона 1 червня пішла з дому та не повернулася. Подруга дівчини розповіла, що востаннє Еля Зію бачили в хлопця. Напередодні, 31 травня, студентка хотіла розлучитися з своїм хлопцем з Туркменістану. Опісля – зникла. У квартирі хлопця і дівчини правоохоронці провели обшук, але Еля Зію не знайшли. У поліцію друзі повідомили лише 5 червня, бо шукали самостійно. Від 5 червня тривають розшукові заходи правоохоронців.

9 червня журналісти МІСТА спілкувалися з правоохоронцями та долучилися до розшукових заходів. Також спробували зустрітися з хлопцем зниклої та поспілкуватися з сусідами. Крім того, нам стало відомо, що Ельдар тимчасово проживає у свого друга, проте нам ніхто не відчинив двері. 10 червня наші кореспонденти спілкувалися з братом іноземки, той не вірить у непричетність її хлопця до зникнення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...