Мед Атлант

Жахливе лобове зіткнення на Коновальця: двох водіїв госпіталізовано. ФОТО

В Івано-Франківську, 11 червня, трапилася жахлива ДТП на вулиці Коновальця (район аеропорту).

Аварія сталася близько 23:00. На цій вулиці зіткнулися Hyundai Accent і ВАЗ-2108. На місце події прибули екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники та дві карети швидкої медичної допомоги.

У патрульній поліції коресондентам МІСТА пояснили, що автомобіль ВАЗ-2108 порушив правила дорожнього руху і виїхав на зустрічну смугу. У результаті відбулося лобове зіткнення двох автомобілів. Серед постраждалих – водії. Пасажирів не було ні в одній, ні в іншій автівці. Водій ВАЗ-2108 госпіталізований з переломами і без свідомості. При зіткненні його відкинуло на заднє сидіння, зараз потерпілого оперують. Щодо водія Hyundai Accent, то йому дісталося менше – спрацювали подушки безпеки. Щоправда, чоловік у шоковому стані.

Ймовірно, порушення, вчинене водієм ВАЗ-2108, через стан алкогольного сп’яніння. Це ще має підтвердити експертиза. Проте інспектори, які працювали на місці аварії, кажуть, що в автомобілі виявлено пляшку шампанського. Обставини з’ясовуються. Деталі уже згодом на МІСТІ.

Фото: Володимир Шпег у Фейсбук:

Читайте також: Як у Франківську журналісти і поліцейські шукали безвісти зниклу студентку з Болгарії. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...