Мед Атлант

У Тлумацькій районній лікарні терапевтичне відділення відремонтували за один мільйон гривень. ФОТО

Вчора, 26 червня, у Тлумацькій центральній районній лікарні відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого терапевтичного відділення (секція Б).

Загальна кошторисна вартість робіт капітально відремонтованого терапевтичного відділення (секція Б) становить 1 млн 49 тис. грн. Вони фінансувалися з державного бюджету. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Тут здійснили внутрішні оздоблювальні роботи, замінено сантехніку та систему електропостачання, відновили паркетне покриття у палатах, підлогу в коридорах покрили плиткою.

В охайних та затишних палатах поновлено твердий інвентар. 12 ліжок із приліжковими тумбами передано для лікарні меценатами, а Національне Товариство Червоного Хреста Румунії (філіал Марамуреш) надало функціональні ліжка та генератор медичного кисню. 8 матраців для відділення подарував депутат обласної ради Богдан Станіславський.

Цього ж дня у центральній районній лікарні урочисто відкрили виписну кімнату для новонароджених – приймальний покій пологового відділення.

Читайте також: На Прикарпатті двоє людей потрапили до лікарні через укуси змій 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...