Мед Атлант

Прикарпатські поліцейські зупинили чотирьох п’яних водіїв

 

До поліції щоденно надходить безліч заяв від мешканців. Реагують правоохоронці і на порушення, що трапляються на дорогах області. Відтак, зупинили за 4 липня чотирьох нетверезих водіїв.

За минулу добу до відділів Головного управління поліції в Івано-Франківській області поступило 456 – заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. З них 15 – з ознаками кримінальних правопорушень, інформує МІСТО.

Крім того, складено 4 адміністративних протоколів на водіїв, які керували автотранспортом у нетверезому стані (ст.130 КУпАП).

По лінії Безпеки дорожнього руху: в області сталося дві ДТП, постраждали двоє осіб.

Читайте також: Ти мені передзвониш через перепрошую с…, – водій-правопорушник до франківських патрульних. ВІДЕОСЮЖЕТ

Стаття 130 КУпАП.

Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, а також передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані такого сп’яніння чи під впливом таких лікарських препаратів, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...