Мед Атлант

Франківські муніципали затримали молодика, який відкрив стрільбу неподалік вокзалу. ФОТО

Неподалік вокзалу затримано іванофранківця, який застосував зброю. Хлопець відкрив стрільбу, що могло призвести до більш складних наслідків, адже поряд було людно. На щастя, ніхто не постраждав.

Випадок трапився 13 липня близько 20:00. Під час патрулювання привокзального району працівники “Муніципальної варти” почули кілька приглушених, схожих на постріли, звуки.

“Ми відразу направилися туди і помітили чоловіка, який посеред вулиці стріляв у дерево з пневматичного пістолета, – розповідає працівник «Варти» Антон Макойда, інформує МІСТО. – Пістолет був копією бойового «Пістолета Макарова». Ми сказали хлопцеві покласти зброю на землю та викликали поліцію. Все-таки місце достатньо людне і якби чоловік промахнувся, легко міг би когось підстрелити. Та й міські дерева не заслужили щоб їх дірявили”.

Оскільки зброя була пневматична, на чоловіка склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 174 КУпАП, та відпустили додому.

Довідково: 

Стаття 174 КУпАП. Стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку.

Читайте також: План “Перехоплення” триває: поліцейські розшукують BMW X6, який викрали у Бурштині. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...