Мед Атлант

У Франківську в готелі нетвереза дівчина розбила техніку, потрощила меблі і попросила іншу кімнату

В Івано-Франківську в готелі дівчина у нетверезому стані розбила телевізор, телефон, перевернула меблі, однак заперечувала свою причетність до скоєного.

Близько 11 години ранку чергова пульту централізованого спостереження Управління поліції охорони Івано-Франківської області отримала сигнал про спрацювання тривожної кнопки з готелю, який перебуває під охороною. На місце прибули поліцейські охорони. Адміністратор закладу розповіла, що в готель поселилася дівчина, яка через деякий час після заселення звернулася до адміністрації з вимогою поселити її в інший номер, оскільки цей її не влаштовує. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУ НП Івано-Франківської області.

Коли працівниця готелю піднялась у номер, щоб переконатись, що саме не влаштовує гостю, то побачила, що в номері перевернуті меблі, розбитий телевізор, телефон, розкидані речі. Працівниці готелю довелося скористатися “тривожною” кнопкою поліції охорони, адже причетність до скоєного дівчина заперечувала.

Піднявшись в готельний номер з адміністратором, правоохоронці побачили невідому особу, яка перебувала в нетверезому стані, а також пошкоджене майно закладу. На місце події поліцейські охорони викликали патрульну поліцію міста Івано-Франківська, та слідчо-оперативну групу для з’ясування обставин події та встановлення суми завданих збитків.

Читайте також: На Прикарпатті поліцейські вилучили близько 1000 рослин снодійного маку 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...