Мед Атлант

Військові частини Прикарпаття отримали майже 3 мільйони гривень шефської допомоги

Військовим частинам Івано-Франківської області надали шефської допомоги на суму близько трьох мільйонів гривень.

Вчора Президент України Петро Порошенко підписав Указ “Про внесення змін до Указу Президента України від 11 лютого 2016 року № 44 щодо актуалізації Переліку військових частин Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, над якими здійснюється шефство”.

Згідно з Указом уточнюється перелік військових частин Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та органи місцевої державної влади та місцевого самоврядування, які здійснюють шефство над ними.

На Івано-Франківщині шефська допомога військовим частинам організована та надається обласною та районними державними адміністраціями згідно з розпорядженням ОДА від 18.02.2016 року № 65 “Про шефство над військовими частинами” зі змінами.

Так, за перше півріччя цього року Збройним силам та іншим військовим формуванням, які дислокуються на території Прикарпаття, надано шефської допомоги на суму 2 980, 886 тисяс гривень.

Найбільшу допомогу спрямовано військовій частині, яка бере участь у проведенні антитерористичної операції у східних областях держави – В3950. Третину із наданої фінансової підтримки отримали військові комісаріати.

Читайте також: На Тисмениччині учасникам АТО виплатили 430 тисяч гривень допомоги

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...