Мед Атлант

В Івано-Франківську затримали групу осіб, які відправляли прикарпатців з фальшивими документами за кордон. ФОТО

Працівники поліції спільно з СБУ в області вчора, 16 серпня, у центрі міста затримали групу франківців, які з корисливих мотивів організували незаконне переправлення прикарпатців через державний кордон України по підроблених документах.

За вказаним фактом слідчими СУ ГУНП в Івано-Франківській області здійснюється досудове розслідування за ст.332 ч.3 Кримінального кодексу України.

Як встановлено, зловмисники 1991 та 1993 року народження, жителі обласного центру, налагодили канал перенаправлення через кордон осіб по підроблених документах. Зокрема, при них виявлено та вилучено липовий документ на імя мешканця Верховинського району для незаконного перетину кордону в Угорщину, а також інструкції у яких роз’яснюється як безперешкодно перетнути кордон, — повідомляє начальник Головного управління аціональної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов у Facebook.

За це вони отримали грошову винагороду в сумі 45 тисяч гривень. Організатор 1991 р.н. затриманий в порядку ст.208 КПК України. Стосовно нього вирішується зараз питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте також:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...