Мед Атлант

Рідні розшукують прикарпатця, який зник три дні тому. Чоловік страждає розладами психіки

Рідні розшукують 57-річного Павла Гриціва – жителя с. Берлоги Рожнятівського р-ну, який пішов з дому три дні тому і досі не повернувся. Чоловік з дитинства страждає розладами психіки й боїться темряви та їзди у транспорті.

Сестра зниклого розповіла, що чоловік проживає з сестрою та матір’ю. Увечері 27 серпня пішов з дому. Рідні сподівалися, що чоловік повернеться до темряви, адже через певні розлади психіки боїться темної пори доби. Страх чоловік відчуває й перед водою та їздою в транспорті й загалом речима, які можуть призвести до травматизму.

Жінка каже, що спочатку кинулися на пошуки брата самостійно, шукали в рідному селі й сусідніх селах, говорили з людьми.

Його в селі і сусідніх пунктах всі знають. Він досить комунікабельний. Того дня його бачила лише одна односельчанка, каже: він рухався в бік річки. Ми все обшукали, але не знайшли брата, – розповідає сестра зниклого.

Жінка пояснює, що він боявся транспорту й не міг сісти на автобус. Каже, що з вигляду він цілком нормальний, лише в розмові стає зрозуміло, що є певні вади психіки. Рідні побоюються, аби через те, що він сам залишився у темряві в чоловіка не відбулося загострення. Кажуть, що розладами пам’яті не страждав, тому мав би повернутися додому.

Наразі вони подали заяву в поліцію і просять допомоги у тих, хто міг бачити їхнього родича.

Чоловік виглядає на свої роки, є високим та худощавим. Того дня був одягнений в чорні класичні штани, шльопки, білу сорочку (можливо з принтом). 

Усіх, кому відома будь-яка інформація стосовно зниклого, просять повідомляти за телефонами: (096) 506 14-46 або (099) 604 36-95.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...