Мед Атлант

Затоплені дороги. Франківці продовжують ділитися фото з наслідками негоди

Як повідомлялося вчора, 3 вересня, після проливного дощу за кілька годин затопило ледь не усе місто. На проблемних ділянках дороги, де вода збирається навіть під час помірних опадів залишалися “в полоні” автомобілі.

Повністю затопило дорогу під мостом на Пасічну, залізничним мостом на вул. Вовчинецьку, район ТЦ Арсен, вул Грушевського, вул. Шевченка й інші проблемні ділянки дороги у місті. Ввечері служби таксі відмовлялися їхати на виклики. Допомогу в буксируванні потребувало більше 10 автівок.

До вечора франківці завантажили масу фото в мережу, дивуючись від наслідків кількагодинної зливи.

Вул. Грушевського. Фото: Наталія Каблюк

Відео: Li Za

Район ТЦ “Арсен”

В управлінні надзвичайних ситуацій повідомляють, що з 19.00 по 21.00 на території Івано-Франківської та окремих районах Івано-Франківської області спостерігалось різке підвищення вод та ускладнення транспортного сполучення на території міста.

На початковому етапі (перші 30 хв.) на телефони оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області поступило понад 50 дзвінків про необхідність надання допомоги.

В Управлінні організовано роботу робочої оперативної групи, з метою ліквідації негативних явищ, оголошено сигнал «Збір-Аварія».

За попередніми даними внаслідок негоди пошкоджено дах 1 житлового будинку (Снятинський р-н., с. Хлібичин), в м. Івано-Франківськ, м. Надвірна та м. Яремче було підтоплено близько 50 підвальних (цокольних) приміщень в житлових, адміністративних та комерційних будівлях.

Станом на 05.00 04.09.2017 р. підрозділами Управління ДСНС в області відкачано воду з 22 підвальних приміщень понад 1585 м. куб. води., відбуксировано з водяних пасток 14 транспортних засобів, розрізано гілля 8 палих дерев.

До проведення робіт з відкачування води, витягування транспортних засобів та надання допомоги населенню залучено від Управління ДСНС України 62 чол. та 19 од. тех.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...