Мед Атлант

Прикарпатські рятувальники ліквідовують наслідки сильної зливи

Внаслідок ускладнення погодних умов, випадання великої кількості опадів у вигляді сильного дощу, цими днями спостерігається різке підвищення води та ускладнення транспортного сполучення на території області.

Ще вчора працівники Управління ДСНС області  виїжджали для  відкачування (відведенню) близько 40 м. куб. води з 3 підвальних та цокольних приміщень.

Зокрема, в Івано-Франківську було відкачано воду за адресою: вул. М. Підгірянки, 23 (15 м. куб.), вул. Вовчинецька, 196 А (15 м. куб),  вул. Йосипа Сліпого 30 (3 м. куб).

У Рогатинському районі рятувальники надавали допомогу населенню з відкачанню води з криниць приватних домогосподарств, — повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту облдерджадміністрації.

Нагадаємо, 3 вересня, негода принесла на Прикарпаття не лише сильні зливи та грози, а й налипання мокрого снігу. У гірському містечку Микуличин Івано-Франківської області випав перший сніг.

Читайте також: Підтоплені вулиці, загублені номерні знаки і ДТП: патрульні підсумували наслідки негоди у Франківську. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...