Мед Атлант

Інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав можна отримати у філіях АТ “Прикарпаттяобленерго”

АТ “Прикарпаттяобленерго” розширює свої можливості для комфорту споживачів. Від тепер Інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно можна буде отримати безпосередньо в філіях АТ “Прикарпаттяобленерго”.

Відтак, у філії АТ “Калуський РЕМ” перший споживач уже скористався новою послугою.

Філія “Калуський РЕМ” стала першою філією, в якій запровадили надання побутовим споживачам платної послуги з друку відомостей з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Введена послуга має на меті прискорити та спростити процедуру укладення договорів про користування електричною енергією.

“Чинне законодавство вимагає від споживача підтвердити право власності чи користування об’єктом, для того, щоб ми уклали з ним договір. Часто користувачі приходять без підтверджуючих документів, а тому не можуть укласти договір з першого разу, − розповідають у енергокомпанії. − Така послуга дозволяє споживачу зекономити час, зусилля і кошти”.

Вартість послуги – 42 грн, що суттєво дешевше, ніж видача аналогічної довідки в інших установах.

Поки що друк відомостей з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно здійснюється лише у філії “Калуський РЕМ”, але невдовзі компанія планує поширити послугу і на решту філій, оскільки для споживачів це справді вигідно – не потрібно витрачати додатковий час та гроші.

Читайте також: Прикарпатці сплатили більше 160 мільйонів гривень на підтримку українських військових

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...