Мед Атлант

Івано-Франківська облрада не обмежуватиме доступ журналістів до сесійної зали

15 вересня, під час сімнадцятої сесії Івано-Франківської облради планують винести на порядок денний 60 питань. Про це йшлося сьогодні, 11 вересня, під засідання президії обласної ради.

Під час обговорення питань, що вносяться на сесію, голова Івано-Франківської облради Олександр Сич зауважив, що з розгляду знімають питання щодо перебування журналістів у сесійній залі.

За його словами, це питання мало неправильні трактування. Адже воно виносилося задля покращення роботи журналістів, а зрозуміли по-іншому.

”Щоб були однакові комфортні умови роботи як для депутатів, так і для журналістів. Щоб ніхто нікому над головою не сидів, ніхто не займав депутатські місця. Буде реконструйовано умовну ложу-балкон для представників ЗМІ та громадськості. Але це трактують як певне порушення прав. Тому я зустрінуся з журналістами, щоб вияснити ці моменти. І пропоную не розглядати наразі це питання”, ‒ сказав Олександр Сич.

Та зауважив, що відповідальність переклали на голову комісії Торб’яка, хоча ініціатива йшла від апарату обласної ради.

”Він виніс це питання на розгляд як голова комісії. Це не його ідея, а акумульовані думки, які звучали впродовж року нашої роботи”, ‒ зазначив Сич.

Читайте також: В Івано-Франківській обласній раді з’явиться новий депутат

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...