Мед Атлант

Старт нового політичного сезону: як мажоритарники Франківщини показали себе під час шостої сесії

Сьогодні, 11 вересня, в Івано-Франківську відбулась прес-конференція, присвячена підсумкам моніторингу діяльності депутатів-мажоритарників області впродовж шостої сесії ВРУ. Двоє прикарпатських мажоритарників потрапили до ТОП-10 рейтингу.

Цьогоріч в Івано-Франківській області для моніторингу було обрано 4 депутатів-мажоритарників: Анатолій Дирів ( “Народний фронт”), Юрій Соловей ( “Блок Порошенка”) та позафракційні Юрій Дерев’янко та Віктор Шевченко. Оцінка активності парламентарів здійснювалась на основі 24 показників роботи за двома ключовими критеріями: 1) законотворча робота в парламенті; 2) активність у виборчому окрузі.

З показниками 83 та 80 балів у десятку лідерів узагальненого рейтингу потрапили Анатолій Дирів та Юрій Соловей. Анатолію Диріву 6-те місце в рейтингу забезпечила висока оцінка активності в окрузі. Восьме місце Юрія Солов’я в узагальненому рейтингу зумовлене високою законотворою активністю та активністю в окрузі.

Юрій Дерев’янко у зведеному рейтингу посів 38 місце, зумовлене оцінкою законотворої діяльності і 23 місцем у рейтингу законотворчої активності та не високою оцінкою за особисту активність в окрузі( 65 місце в рейтингу активності в окрузі). Віктор Шевченко у зведеному загальному рейтингу 88-ми народних депутатів-мажоритарників посів 52 позицію.

У перелік з 11 депутатів, які відвідали 100% засідань свого профільного комітету входить Анатолій Дирів. Юрій Дерев’янко відвідав 87,5% засідань, Віктор Шевченко – 80%, а Юрій Соловей – 66,7%.

Крім того, двоє прикарпатських мажоритарників потрапили у перелік тих депутатів, які найчастіше доносили свої позиції до парламенту через виступ. Юрій Дерев’янко посів другу позицію серед 88-ми депутатів, а Юрій Соловей – четверту.

Читайте також: Які зарплати отримали високопосадовці Мін’юсту: шокуючі дані

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...