Мед Атлант

Правоохоронці затримали франківця, який незаконно зберігав боєприпаси

Снятинські правоохоронці викрили франківця у незаконному зберіганні боєприпасів. Обшук відбувся в рамках спецоперації “Зброя та вибухівка”, під час якої правоохоронці проводять заходи спрямовані на протидію злочинів, пов’язаних з використанням зброї.

Поліцейські в домогосподарстві 32-річного мешканця м. Івано-Франківськ виявили та вилучили предмети ззовні схожі на патрони в кількості 39 штук. Вони, згідно висновку проведеної експертизи, є бойовими припасами до вогнепальної нарізної зброї, котрі підозрюваний зберігав незаконно. Обшук здійснювався працівниками Снятинського відділу поліції, в ході розпочатого раніше кримінального провадження (за ч.2 ст.194 ККУ). Вказані боєприпаси вилучено.

Відомості про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження з бойовими припасами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років

“Звертаємо увагу, що громадяни, котрі добровільно здадуть незареєстровану зброю у поліцію, будуть звільнені від кримінальної відповідальності та зможуть при наданні відповідних документів зареєструвати її у встановленому порядку”, – наголошують у поліції.

Нагадаємо, за минулий тиждень в Івано-Франківську патрульні виявили 36 нетверезих водіїв.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...