Мед Атлант

Скандал в департаменті освіти. Батьки вимагають повернути директора. ВІДЕО

Минулого тижня директор ЗШ №3 Світлана Долгова несподівано написала заяву на звільнення. Батьки учнів цієї школи не підтримують такого раптового рішення вчительки і вважають, що на неї “був тиск”.

Педагогічний колектив і самі батьки тиждень переконували педагога змінити рішення і вчора Світлана Долгова написала іншу заяву — на відкликання заяви про звільнення. Однак, це ще не дає їй підстав повернутися на посаду.

Сьогодні під час зустрічі батьків, вчителів школи з головним освітянином Івано-Франківська, стало відомо, що вчорашня заява вчительки немає юридичної сили.

За словами Ігоря Смаля, в Світлани Долгової був день, коли вона могла змінити своє рішення і написати таку заяву. А заява, написана  вчора, не може нічого змінити.

У свою чергу, юристи, які були присутні також на зустрічі, говорять протилежне і доводять Ігорю Смалю, що друга заява  директорка має юридичну силу. Проте, Ігор Смаль чітко висловив свою позицію

Світлана Долгова зараз виконуюча обов’язків директора школи. Згодом буде оголошений конкурс, і якщо педагог доведе комісії, що вона потрібна цій школі, вона знову буде директором

Таку позицію освітянина не зрозуміли батьки і почали скандувати “ганьба”в сторону Ігоря Смаля.

 

Світлина від Mariana Ivantsiv.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...