Мед Атлант

У Коломийському пологовому будинку від тепер є сучасний приймальний покій

Цього року в Коломийському пологового будинку, після завершення загально-будівельних робіт, відкрито відділення анестезіології з палатами для інтенсивної терапії, неонатологічне відділення з палатами для інтенсивної терапії і  цілодобовими постами та завершено капітальний ремонт  обсерваційного відділення.

А за ініціативи головного лікаря Богдана Ленчовського та місцевих чиновників було проведено капітальний ремонт приймального покою пологового будинку, встановлено нову теплотрасу, замінено обладнання для водопостачання. Для цього було виділено 1 100 000 грн. з державного, районного та міського бюджетів.

У планах керівництва медзакладу — капітальний ремонт операційної та родильних залів, а також у 2018 рік заплановано перекриття даху і капітальний ремонт післяпологових  палат, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Зазначимо, що Коломийський  пологовий будинок  розпочав свою діяльність в 1973 році. Щороку тут народжується приблизно 1800 дітей. Пологовий будинок відзначений пам’ятною відзнакою за активну співпрацю в межах Україно-Швейцарської Програми «Здоров’я матері та дитини» та вдосконалення медичної допомоги матерям та дітям і має статус «Лікарня, доброзичлива до дитини».

Читайте також: Покращена дитяча медицина чи кумівство? Про новий статус міського пологового будинку

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...